امروزه با گسترش دسترسی به اینترنت، دورکاری و مشاغل آنلاین رواج زیادی یافتهاند. کار کردن در منزل، مزایای زیادی دارد. بحران همهگیری ویروس کووید-۱۹، توفیقی اجباری بود که سبب شد تا خیلی از سازمانها با مزایای دورکاری آشنا شوند. همچنین، ابزارهای ارتباطی در این دوره، توسعهی بیشتری یافتند. علاوه بر دورکارهایی که در استخدام سازمانهای مختلف هستند، گروه دیگری از اینترنت برای انجام کارهایشان در منزل استفاده میکنند؛ فریلنسر ها.
freelancing یک شغل پروژهای است که به صورت دورکاری و بدون قراردادهای طولانیمدت با کارفرمایان انجام میشود. این شغل مزایایی مثل بیمه، اضافهکار، عیدی، سنوات و … ندارد ولی هر کسی میتواند با توجه به تخصص خودش، چنین کاری در منزلش و تنها با استفاده از یک اتصال اینترنت و یک لپ تاپ انجام دهد. از مزیتهای این شغل، میتوان انعطافپذیری آن از نظر ساعات کاری و عدم نیاز به خروج از منزل اشاره کرد. البته فریلنسینگ امنیت شغلی بالایی ندارد و بهتر است که برای گذراندن زندگی خود، در یک سازمان معتبر استخدام شوید.

کم بودن فرصتهای شغلی تمام وقت و مناسب تنها دلیلی نیست که سبب شده است چگونه فریلنسر شویم خیلی ها به این مشاغل روی بیاورند؛ بعضیها کار کردن در خانه را ترجیح میدهند، بعضیها دوست دارند شغلی انعطافپذیر داشته باشند و زمانشان را خودشان مدیریت کنند و بعضی دیگر مثل خانمهایی که به دلیل تبعیضهای جنسیتی نمیتوانند خیلی از منزل خارج شوند یا کسانی که به هر دلیل دیگری راهی جز کار کردن در منزل ندارند، از راه فریلنسینگ درآمد کسب میکنند.
تقریبا هر کار را که بتوان با استفاده از اینترنت از مشتری سفارش گرفت، آن را در منزل انجام داد و با استفاده از اینترنت برای مشتری فرستاد، قابل انجام دادن به صورت فریلنسینگ میباشد. برنامهنویسی، سئو، طراحی گرافیکی، طراحی UI/UX، مدیریت شبکههای اجتماعی و تولید محتوا از جمله این مشاغل هستند.
در این مقاله میخواهم مشاغلی را به شما معرفی کنیم که میتوانید آنها را به صورت فریلنسینگ انجام دهید.
مقالات مرتبط: فریلنسر کیست؟
فریلنسرها چه کارهایی میتوانند انجام دهند؟
تقریبا هر کاری را که بتوان به صورت اینترنتی انجام داد، قابلیت انجام به صورت فریلنسینگ دارد. به عبارت دیگر، هر شغلی که محصول نهایی آن، یک فایل دیجیتالی است و برای انجام آن، یک اتصال اینترنت و یک کامپیوتر شخصی کفایت میکند، قابلیت انجام دادن به صورت فریلنسر را دارد. بر این اساس، مشاغل زیر را میتوان به صورت فریلنس انجام داد:
- حسابداری/کتابداری
- طراحی گرافیکی
- مدیریت پروژه
- مدیر شبکههای اجتماعی
- منشی مجازی
- طراحی/توسعهی وب
- تولید محتوای متنی یا صوتی (پادکست)
- ترجمه
- ویراستاری
- دیتا اینتری
- کپی رایتینگ
- برنامهنویسی
- مدیریت سایت
- توسعهی اپلیکیشن
- دیجیتال مارکتینگ
- سئو
- و …
برنامهنویسی؛ یکی از بهترین مشاغلی که میتوان به صورت فریلنسینگ انجام داد
برنامهنویسی یکی از جذابترین مشاغل است که بازار کار بسیار خوبی دارد. از مزیتهای این شغل این است که میتوانید آن را به صورت دورکاری انجام دهید. خیلی از سازمانها نیازمند برنامهنویس ثابت هستند ولی بعضی از سازمانها، پروژههای محدودی دارند که برای انجام آنها به سراغ برنامهنویسانی میروند که به صورت freelance کار میکنند.
درآمد برنامهنویسانی که به صورت فریلنسینگ کار میکنند، معمولا بسیار خوب است و همیشه کاری برای انجام دادن دارند. با این حال، درآمد به عواملی مثل زبان برنامهنویسی و سرعت کار شما بستگی دارد.
چگونه میتوانید یک فریلنسر موفق شوید؟

برای تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق باید مراحل زیر را طی کنید:
- حوزهی تخصصی خود را مشخص نمایید: هر فرلنسری چندین مهارت دارد که در یکی از آنها، بهتر از بقیه است. او باید سعی کند یک حوزهی تخصصی برای خودش تعریف نماید و بیشتر در آن حوزه سفارش بگیرد. متخصص شدن در یک کار خیلی بهتر از این است که در چندین کار، در حد متوسط باشید.
- به دنبال مشتری باشید: وقتی تازه این کار را شروع میکنید احتمالا پول زیادی برای انجام تبلیغات ندارید. بنابراین، اول از دوستان و آشنایان خود شروع کنید و به آنها بگویید که وارد چنین کاری شدهاید تا اگر خودشان یا دوستان و آشنایانشان سفارشی دارند، به شما مراجعه کنند. وقتی میگوییم با هر کسی که میشناسید تماس بگیرید، واقعا منظورمان هر کسی است که به هر طریقی با او آشنا هستید. همچنین، به آنها بگویید که پروژههای فوری استقبال میکنید.
روشهای دیگری مثل تبلیغات گسترده مثل تبلیغات و همکاری با وبسایتهای فریلنسینگ نیز وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید. اگر میخواهید تبلیغات شما جواب دهد، باید جامعهی هدف خود را مشخص کرده تبلیغات گستردهای در شبکههای مجازی اصلی یا تبلیغات تراکتی انجام دهید که میتواند هزینههای زیادی برای شما داشته باشد. وبسایتهایی نیز برای فریلنسرها وجود دارد که میتوانند در آنها پروفایل بسازند و سفارشها را از مشتریان دریافت کنند. البته این وبسایتها، درصد بالایی از هزینهی سفارشها را به عنوان پورسانت برمیدارند و پول کمتری در مقایسه با ارزش واقعی سفارش، به حساب شما واریز میکنند.

- برند شخصی خودتان را بسازید: وقتی شما خدمات خود را میفروشید، در واقع دارید خودتان را میفروشید. بنابراین، چگونگی حضور شما در فضای مجازی یا فیزیکی، انعکاسی از موفقیت، توانایی و حرفهای بودن شما است. شخصیتی که از خودتان نمایش میدهید نیزهم اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر مردم شما را دوست نداشته باشند، از شما چیزی نمیخرند. به همین دلیل شما باید روی ساختن یک برند شخصی جذاب کار کنید.
- از طریق کاریابیهای آنلاین برای پیدا کردن آگهیهای استخدام فریلنسر رزومه بفرستید: شما میتوانید از طریق صفحهی «فرصتهای شغلی» در سایت استخدام و کاریابی جاب ویژن به دنبال آگهیهای استخدام فریلنسر باشید. خیلی از مشاغل دورکاری که در این صفحه پیدا میکنید، شباهتهای زیادی به کارهای فریلنس دارند و بعضی از کارفرمایان بدون اشاره به واژههایی مثل فریلنسر یا فریلنسینگ، واقع به دنبال کسانی مثل شما هستند. با روشن کردن فیلتر دورکاری در این صفحه، میتوانید این آگهیها را مشاهده کنید.
- برای انجام کارهای خود برنامه داشته باشید و به آن متعهد باشید: یکی ار رازهای این کار، برنامهریزی برای هر روزتان است. شما میتوانید این کار را به صورت بلندمدت یا کوتاهمدت انجام دهید. مثلا میتوانید در یک آخر هفته برای تکتک روزهای هفتهی بعد برنامهریزی کرده و اهدافتان را تعیین کنید یا اینکه هر شب، برنامهی روز بعد را مشخص نمایید.
مقالات مرتبط: فریلنسر کیست؟
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0